Zensing zoekt kandidaten die …

willen werken aan hun bewustwording en heelwording!

Voel jij al een tijdje die spanning in je lijf of speelt de pijn in je nek je al geruime tijd parten en wil je uitzoeken wat die plek je te vertellen hebt?

Wil je meer inzicht krijgen in jezelf, steeds terugkerende patronen, van angst naar vertrouwen of van irritatie naar je oorspronkelijke verlangen? En dat tegen een zeer aantrekkelijk tarief? Maak dan een gratis kennismakingsafspraak.

Momenteel volg ik de 2-jarige HBO opleiding tot holistisch integraal massagetherapeut bij Positive Touch in Brummen. Zit inmiddels in de afsluitende fase van deze door het KTNO en BATC erkende opleiding en dat betekend dat ik in dit ‘holistische tweede jaar’ vooral meters moet maken.

In het eerste jaar maakte ik kennis met de bijzondere wijze van het benaderen van blokkades en issues in het lichaam via verschillende massagetechnieken. Mocht hierin ook zelf ervaren hoe bij mij het zelfhelende vermogen werd aangesproken. Zaken werden opgeruimd, kregen een plek en kwam er rust, ruimte maar vooral meer energie voor in de plaats. Dit gebeurt alleen als er een veilige bedding is, er respect en vertrouwen is tussen de client en de masseur en dat alles er mag zijn en mag worden toegelaten.

Ik zoek dan ook een aantal kandidaten voor zowel de locatie in Arnhem (dinsdag) en Elst (woensdag) die mij de laatste paar maanden hierbij willen helpen. De opleiding loopt tot ca. augustus 2022, waar we één keer in de twee tot drie weken bij elkaar komen. Hierbij kan ik de opgedane kennis in de praktijk brengen middels een massage van ca. 75 minuten en voor jou, naast een aantrekkelijke korting van (25%) op deze massage te werken aan je persoonlijke bewustwording en jezelf beter te leren kennen. 

In het voorjaar van 2022 schrijf ik ook een scriptie over vroegkinderlijke tekortkomingen en de karakterstructuren/patronen die hier uit kunnen ontstaan. Om deze vervolgens, voor jou als client, middels een aantal sessies inzichtelijk te maken. 

Mocht je hieraan mee willen werken, dan nodig ik je graag een keer uit om af te spreken om elkaar beter te leren kennen. Dit kan in Arnhem of in Elst en hoor ik graag van jou wat voor jou maakt dat je wilt werken aan je bewustwording en je wilt ontdekken wie je in de kern van je zijn werkelijk bent en waar je verlangens liggen.

Hopelijk tot snel, Coert van den Enk

Wil je je direct aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek opleidingskandidaat, dan kan dat via onderstaande knop.

Nieuwe Aamsestraat 26a, Elst
Aanmelden gratis kennismaking Opleidingskandidaat

Naast het feit dat je om de twee tot drie weken een massage ontvangt van ca. 75 minuten en wat mij de mogelijkheid biedt om de eerder genoemde meters te maken, ontvang je 25% korting op het tarief van een integrale holistische massage.
Het normale tarief bedraagt € 69,- en wordt dit nu € 51,75 incl. btw.

Ik ben een aantal maanden geleden bij Coert terecht gekomen. Ik vroeg mij al een tijdje af hoe het komt dat bepaalde gedachten, gevoelens en twijfels steeds weer terugkomen. Ik wilde me meer bewust worden van bepaalde patronen en pijnpunten. Zowel in mijn lijf als in mijn hoofd.

Na de eerste kennismaking voelde ik mij snel op mijn gemak bij Zensing. Coert weet op een respectvolle, ontspannen manier, serieus maar ook met humor, de vinger op de zere plek te leggen. (Fysiek tijdens de massages en mentaal tijdens de gesprekken). Hij creëert een prettige, veilige omgeving waarin ruimte is; alles mag en kan er zijn.
Het geeft me elke keer weer lucht, inzichten en stof tot nadenken.
Bijzonder!

Wendy

Wendy, 16 februari 2022, Integrale Holistische Massage