Zensing zoekt kandidaten die …

willen werken aan hun bewustwording en heelwording!

Het zit namelijk zo …..

Ik volg op dit moment de 2-jarige HBO opleiding Holistisch Massagetherapeut bij Positive Touch in Brummen en zit inmiddels in het tweede en tevens laatste jaar van deze door het KTNO en BATC erkende opleiding.

Ik geniet en leer elke keer bij tijdens de opleidingsdagen en kijk alweer uit naar het tweede en laatste ‘holistische’ jaar. In het eerste jaar maakte ik kennis met de bijzondere wijze van het benaderen van blokkades en issues in het lichaam via verschillende massagetechnieken. Mocht hierin ook zelf ervaren hoe bij mij het zelfhelende vermogen werd aangesproken. Zaken werden opgeruimd, een plek kregen en er rust voor in de plaats kwam. Dit gebeurt alleen als er een veilige bedding is, er respect en vertrouwen is tussen de masseur en client en dat alles er mag zijn en mag worden toegelaten.

Dat betekend dat ik in ‘holistische tweede jaar’ vooral meters moet maken. Ik zoek dan ook een aantal kandidaten die samen met mij het tweede jaar willen aangaan. Deze start in oktober 2021 en loopt tot ca. juli 2022, waar we één keer in de twee tot drie weken bij elkaar komen. Hierbij kan ik de opgedane kennis in de praktijk brengen middels een massage van ca. 75 – 90 minuten en voor jou, naast een aantrekkelijke korting van (50%) op deze massage een mogelijke start jezelf beter te leren kennen.  In die periode schrijf ik ook een scriptie over een bepaald onderwerp, vorm hieruit een behandelplan om deze vervolgens in de praktijk te brengen. 

Mocht je hieraan mee willen werken en samen met mij dit commitment willen aangaan, dan nodig ik je graag een keer uit om af te spreken om elkaar beter te leren kennen. Ik heb dan eventueel ook een vragenlijst voor je en als je die invult het voor mij in ieder geval betekent dat je wilt werken aan je bewustwording, je innerlijke ontwikkeling en je wilt ontdekken wie je in de kern van je zijn werkelijk bent en waar je verlangens liggen.

Hopelijk tot snel, Coert van den Enk

Wil je je direct aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek opleidingskandidaat, dan kan dat via onderstaande knop.

Aanmelden gratis kennismaking Opleidingskandidaat
Nieuwe Aamsestraat 26a, Elst

Naast het feit dat je om de twee tot drie weken een massage ontvangt van ca. 75 – 90 minuten en wat mij de mogelijkheid biedt om de eerder genoemde meters te maken, ontvang je 50% korting op het tarief van een integrale holistische massage. Het normale tarief bedraagt € 55,50 en wordt dit nu € 27,75.