Ontspanningsmassage

Massage brengt het lichaam en geest meer in balans. Wanneer je je regelmatig laat masseren dan verhoogt dit je weerstand, een betere doorbloeding, krijg je meer energie en neemt de eventuele aanwezige spierspanning af. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in je lichaam. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. Of je nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens.

Onderga je elke 2 – 4 weken een massage, dan weet je hoe ontspannend dit kan werken. Je laat alle stress varen en ervaart een compleet gevoel van welzijn. Maar massage doet nog zoveel meer dan je alleen maar goed laten voelen. Recent wetenschappelijk onderzoek toont op unieke wijze aan dat massage zowel psychische als lichamelijke gezondheidsvoordelen biedt.

Ont-spanning in de spieren ont-spant de geest

In principe is een ontspanningsmassage voor iedereen, van jong tot oud geschikt. Wanneer je één of meerdere van onderstaande punten voor jezelf herkent, kom dan gerust eens langs.

 • mijn leven is te hectisch
 • ik voel mij (op) gejaagd
 • ik heb aanhoudend rug-nek-schouderklachten
 • ik heb een hoge korte adem
 • ik merk dat mijn batterij leeg begint te raken
 • ik wil gewoon even niets en even met rust gelaten worden

Vaak gaat het om een combinatie van deze punten. Door de  massages die ik toepas voelt vrijwel iedereen zich na afloop heerlijk ontspannen, opgewekt en klaar om weer alles aan te kunnen. Soms zijn er meerdere sessies nodig om dit te bereiken.

We beginnen altijd met een kort gesprekje om eventuele blessures of gevoelige plekken te bespreken. Hiermee zal ik vanzelfsprekend rekening mee houden tijden de massage.

Een ontspanningsmassage heeft een aantal specifieke uitwerkingen op het lichaam en geest. Deze zijn:

 • op fysiek niveau een grotere ontspanning van de spieren, weefsels en gewrichten
 • energetisch voel je je vaak weer herboren en heb je het gevoel weer alles aan te kunnen
 • op het emotionele vlak geeft het rust aan het hormonale stelsel en zenuwstelsel
 • ontstaat er meer rust in het denken en verbetert je geheugen
 • activeert het de doorbloeding en vergroot het de weerstand

De behandeling is erop gericht om het lichaam weer te laten ontspannen om daarmee de stressprikkels te verlagen en het zenuwstelsel weer tot rust te brengen. De behandeling duurt ca. 1 uur en afhankelijk van de klachten kan zijn dat er één of twee extra behandelingen nodig zijn.

Voor de behandeling zelf hoeft u niets mee te nemen.

Praktijkgegevens

Nieuwe Aamsestraat 26a
6662 ND  Elst (GLD)

Openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer, dan ligt de praktijk op 5 minuten lopen vanaf het NS station Elst.

Eigen vervoer – auto
Komt u met de auto dan vind u onze praktijk via afslag Elst op de A325 en na ca. 1 km kunt u direct gratis parkeren voor de praktijk.

Wachtkamer
Neemt u plaats in de wachtkamer, ik haal u op voor u afspraak.

Per behandeling bedragen de kosten € 37,- en deze kunt u contant afrekenen of via iDeal via de Online tool wanneer u de behandeling boekt.

De ervaringen op dit moment zijn dat na ca. 2 – 3 behandelingen de algehele fitheid is toegenomen, de spierspanning en vermoeidheid in het lichaam is afgenomen. Na 1 behandeling zien we al dat het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn werk heeft gedaan en dat de client meer rust en ontspanning ervaart, waardoor je beter in staat bent te kijken wat de stress nu veroorzaakt.

Ontspanningsmassage bij Zensing

Maak direct online een afspraak

Maak direct online een afspraak