Leertherapie

Ik ben als leer-therapeut verbonden aan de opleiding tot integraal holistisch massage-therapeut bij Positive Touch

Ben je student bij Positive Touch dan ben je bij mij van harte welkom voor jouw individuele ontwikkeling in de vorm van leertherapie-sessies.
Tijdens de sessies ervaar je zelf het effect en uitgebreide mogelijkheden en methodieken van integraal holistische massage. Daarnaast biedt het je de mogelijkheid om persoonlijke thema’s in je leven te onderzoeken en je proces te verdiepen en los van de lessituatie en je eigen professionele (ont)-wikkeling.

Leertherapie bestaat uit een serie van een aantal (4 of meer) sessies waarin een zelfgekozen thema of ontwikkelpunt centraal staat. We bespreken waar je staat, wat je tegenkomt, wat je wil onderzoeken Maar ook welke grenzen je lastig vindt om mee om te gaan, wat je zou willen veranderen en waar je verlangens en behoeftes liggen. Waar eventuele blokkades in je lijf zichtbaar en voelbaar worden en nemen de tijd om deze op de massagetafel, met de technieken zoals je die zelf ook leert, in je lijf te onderzoeken.

Ik ben als leertherapeut dankbaar om studenten te mogen begeleiden in hun persoonlijke proces en om hen zo de ondersteuning te bieden in hun ontwikkeling en opleiding tot integraal holistisch massage-therapeut. Mocht je eerst even van tevoren willen bellen om kennis te maken, laat dan gerust wat van je horen, spreek eventueel een boodschap in en dan bel ik je z.s.m. terug. Hopelijk tot snel.

Ik heb inmiddels een aantal sessies mogen ervaren bij Coert van den Enk van Zensing praktijk voor integrale holistische massage en deel graag mijn ervaringen:

Ik liep vooral vast in het innemen van mijn eigen ruimte. Zeker in de tijd van Corona waar iedereen thuis kwam te werken liep ik daar op vast en leeg.
Ik vond geen rust meer, stond 24/7 op aan (vooral tnv anderen) en vond het lastig om mijn oplaad momenten te pakken. Met als gevolg een overbelast zenuwstelsel met somatische klachten.

Toen kwam Coert op mijn pad :)

Ik heb inmiddels een aantal sessies bij Coert gehad en de massages ervaar ik als prettig al worden ook de pijnplekken letterlijk en figuurlijk diep geraakt. Patronen vanuit oud zeer laten zich zien die niet meer helpend zijn. Kom ik meer en meer tot mijzelf en leer ik mijn grenzen en verlangens beter kennen en deze te leven (steeds minder met onrust en/of schuldgevoelens). Verder ervaar ik meer rust en energie en draag niet iedereen meer met me mee.

Ik ervaar Coert als een open, laagdrempelig, warm, respectvol en kundig persoon waar ik me veilig en vertrouwd voel. De gesprekken die we hebben nav de massage en bevindingen geven steeds weer inzichten waar ik mee verder kan en welke een positieve wending hebben gegeven in mijn leven.

Ik ben er nog niet en heb echt nog een weg te gaan maar samen met de ondersteuning van Coert ga ik dit avontuur graag aan.

Mariëlle, 1 maart 2022, Integrale Holistische Massage

Praktische Info

Voor een sessie leertherapie trek ik 90 minuten uit en de kosten hiervoor bedragen 90,- incl BTW. Je ontvangt een factuur met de vermelding ‘leertherapie ihkv opleiding integraal holistisch masseur’, zodat je de sessies kunt opgeven als studiekosten. Let wel, sinds 1 januari 2022 zijn studiekosten alleen aftrekbaar indien u ondernemer bent of inkomsten uit overig werk hebt.

Mocht je toch eerst behoefte hebben aan een persoonlijk kennismaking of een eerste afspraak in willen plannen, dan kan dat via onderstaand formulier. Hopelijk tot snel.