Tarieven

In onderstaand prijsoverzicht zijn de verschillende behandelingen weergegeven, waaronder de integrale holistische massage, de corona herstel massage en de ontspanningsmassage. Alle behandelingen kunnen ofwel contant, online via iDeal of Tikkie of via een strippenkaart betaald worden waarbij 1 strip staat voor ca. 30 min à € 23,-

Je kunt natuurlijk ook iemand verrassen, door hem of haar een cadeaubon cadeau te doen. Hij/zij kan dan op een voor hem/haar geschikt moment een behandeling inplannen.

Heb je een vraag omtrent het bovenstaande of de gehanteerde tarieven, laat dit mij dan gerust weten via het vragenformulier en neem ik z.s.m. contact met je op.

Alle genoemde prijzen zijn incl. btw

Gratis kennismakingsgesprek Integrale Holistische Massage

Gratis

0 strippen

 

Duur ca. 30 minuten

  • Een kennismakingsgesprek heeft het al in zich, we leren elkaar kennen en gaande weg het gesprek ondervinden we allebei of er een klik is. Ik hoor dan ook graag van jou waar je tegen aan loopt en/of wat jou specifiek beweegt om een kennismakingsgesprek in te plannen. Van mijn kant mag je verwachten wat ik denk dat holistische massage voor jou kan betekenen.
  • Dus het is niet zo verwonderlijk dat steeds meer mensen op zoek zijn naar bewustwording en innerlijke groei. Het lichaam liegt namelijk niet en geeft steeds duidelijke aan dat er bv. een grens is bereikt. Sla je dit signaal in de wind, dan rest er vaak maar één ding en raak je overspannen of loop je zelfs tegen een burn-out aan.

Integrale Holistische Massage

67,50

3 strippen

 

Duur ca. 75 minuten incl. voor- en nagesprek

  • Na onze eerste kennismaking kan je kiezen voor een vervolgtraject in de vorm van massagetherapie. Je gaat bewust ervaren wat je voelt en denkt. Het uitgangspunt is wat er nú speelt in je leven, in je gevoel of in je lichaam.
  • Je gaat bewust ervaren wat je voelt en denkt. Het uitgangspunt is wat er nú speelt in je leven, in je gevoel of in je lichaam. Je lichaam is daarbij de poort naar het nu.
  • Door bewust in contact te komen met jezelf, kan de verbinding tussen hoofd en lichaam en tussen denken en voelen worden hersteld. Je denkend vermogen kan zo ondersteunend worden. Massagetherapie kan dus ontspannend zijn voor zowel je lichaam als je geest.

Intakegesprek + Integrale Holistische Massage

67,50

3 strippen

 

Duur ca. 90 minuten incl. voor- en nagesprek

  • Na een eerste kennismaking kan je kiezen voor een vervolgtraject in de vorm van massagetherapie. Je gaat bewust ervaren wat je voelt en denkt. Het uitgangspunt is wat er nú speelt in je leven, in je gevoel of in je lichaam.
  • Je gaat bewust ervaren wat je voelt en denkt. Het uitgangspunt is wat er nú speelt in je leven, in je gevoel of in je lichaam. Je lichaam is daarbij de poort naar het nu.
  • Door bewust in contact te komen met jezelf, kan de verbinding tussen hoofd en lichaam en tussen denken en voelen worden hersteld. Je denkend vermogen kan zo ondersteunend worden. Massagetherapie kan dus ontspannend zijn voor zowel je lichaam als je geest.

Je bent meer dan alleen je fysieke lichaam en is onlosmakelijk verbonden met je mentale, emotionele en spirituele welzijn. Het één kan niet zonder het ander en een verstoring in het ene, leidt ongetwijfeld tot een onbalans in één van de andere gebieden. Er wordt wel gezegd dat ca. 80% van je fysieke klachten een emotionele achtergrond hebben!

Zeker in deze drukke hectische stressvolle tijden, waarin we steeds meer het contact met ons lichaam verliezen. Helaas is het zo dat voor een aantal mensen geldt dat zij meer besteden aan het onderhoud van bv. hun auto dan aan hun lichaam. 

Het lichaam staat ons (hoofd) ten dienste, moet presteren en wordt vaak los gezien van ons denken. De spanningen in het lichaam, die soms al jaren in het lichaam aanwezig zijn, worden als het nieuwe normaal gezien. Ontspannen lukt niet meer en lijkt het soms meer op kort de koppeling in trappen in plaats van het gaspedaal even los te laten.

Fysieke klachten

Post-Corona Herstel Massage

45,00

2 strippen

 

Duur ca. 60 minuten

  • Hoewel Covid-19 bij veel mensen nauwelijks klachten geeft tijdens ziek zijn en veel mensen na een aantal dagen of weken weer geheel herstellen, is er ook een groep mensen, die soms lang last houden van de naweeën van Covid. Zelfs als de klachten tijdens de ziekteperiode mild zijn geweest. Zelfs een jaar nadat iemand ziek is geweest kan iemand nog steeds vermoeid zijn waarbij de spieren snel moe en pijnlijk aanvoelen en de energie niet goed kan stromen. Daarnaast staat het lichaam vaak nog lange tijd ‘aan’ en komt iemand niet goed tot rust. Dit terwijl er op een diepere laag nog steeds vermoeidheid wordt ervaren.

Ontspanningsmassage

45,00

2 strippen

 

Duur ca. 60 minuten incl. voor- en nagesprek

  • Massage brengt het lichaam en geest meer in balans. Wanneer je je regelmatig laat masseren dan verhoogt dit je weerstand, een betere doorbloeding, krijg je meer energie en neemt de eventuele aanwezige spierspanning af. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in je lichaam. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. Of je nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens.

‘Integrale Massage is een waardevolle manier om stil te staan bij spanningen en klachten, die zich gedurende je leven in je lichaam hebben opgebouwd.