Integrale Holistische Massage

Je lichaam is als een spiegel van jezelf. Het past zich aan, beweegt mee en draagt je gehele levensverhaal in zich en geeft het lichaam vorm.

Integrale Holistische Massage

Een integrale holistische massage is de weg openen naar je werkelijke JIJ en werken wij samen aan je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Reactie client: Na de eerste kennismaking voelde ik mij snel op mijn gemak bij Zensing. Coert weet op een respectvolle, ontspannen manier, serieus maar ook met humor, de vinger op de zere plek te leggen. (Fysiek tijdens de massages en mentaal tijdens de gesprekken). Coert creëert een prettige, veilige omgeving waarin ruimte is; alles mag en kan er zijn. Het geeft me elke keer weer lucht, inzichten en stof tot nadenken. Bijzonder!

Mannencirkel Arnhem

In ’23 ben ik in Arnhem gestart met een mannencirkel, waarbij we met een vast aantal mannen (max 12) regelmatig samen komen om vrijuit te spreken waar jij als man voor staat, denkt, voelt en naar verlangt.

Mannencirkel Arnhem

Omdat jij niet de enige bent die tegen bepaalde thema’s zoals scheiding, burn-out, verlies, puberende kinderen of een faillissement aanloopt en antwoorden zoekt op bepaalde levensvragen. Vanuit saamhorigheid, gelijkwaardigheid en betrokkenheid ben je niet meer elkaars concurrenten, maar ontstaan vriendschappen voor het leven. Ben je benieuwd geworden, maak dan een gratis kennismakingsgesprek dan vertel ik je er graag meer over. Op dit moment zitten we vol, maar kun je je altijd op een wachtlijst laten zetten.

Integrale Holistische Massage

2022-12-09T07:37:48+00:00

Integrale Holistische Massage Holistische massage is een massage die voortkomt uit de holistische visie dat alles met elkaar verbonden is. Zo ook lichaam en geest. Je lichaam wordt dan ook gezien als een spiegel van jezelf. Het lichaam spiegelt niet alleen maar past zich ook aan en beweegt mee. Het draagt je levensverhaal in zich mee en drukt dat uit. Dit zie je bv. terug in je lichaamshouding, je manier van bewegen, het verloop van je ademhaling en de wijze van aanspannen in lastige situaties. Voor jouw wellicht voelbaar in een hoge spierspanning en steeds terugkomende pijn in je [...]

Integrale Holistische Massage2022-12-09T07:37:48+00:00

Post-Corona Herstel Massage

2023-03-31T14:00:41+00:00

Post - Corona Herstel Massage Een tijdje geleden heb ik het corona virus opgelopen. Ik voelde dat het virus vooral nog aanwezig was rondom mijn hoofd en dat er meer spanning aanwezig was rondom mijn schouders. Coert van den Enk van Massagepraktijk Zensing heeft mij behandeld met de Post-Corona herstel massage. Sindsdien voel ik dat de energie weer stroomt. Coert nam ruim de tijd voor me, paste de behandeling intuïtief aan op wat ik nodig had. Mijn lichaam heeft echt een reset gehad. Ik raad iedereen aan die herstelt is van Corona zijn herstel te versnellen door de [...]

Post-Corona Herstel Massage2023-03-31T14:00:41+00:00

Ontspanningsmassage

2022-12-06T14:38:12+00:00

Ontspanningsmassage Massage brengt het lichaam en geest meer in balans. Wanneer je je regelmatig laat masseren dan verhoogt dit je weerstand, een betere doorbloeding, krijg je meer energie en neemt de eventuele aanwezige spierspanning af. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in je lichaam. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. Of je nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens. Onderga je elke 2 - 4 weken een massage, dan weet je hoe ontspannend dit [...]

Ontspanningsmassage2022-12-06T14:38:12+00:00
Ga naar de bovenkant