Ik heb bij Coert zijn eerste proefles mogen meemaken en heb het als zeer prettig ervaren. Een fijne mooie geleide visualisatie en prima.

Thea Aarts, 15 februari 2019

Ik voelde mij welkom en heb de gehele les als zeer ontspannen ervaren. Fijn ook dat een ieder op zijn eigen manier mee kon doen, zonder dat je ergens aan moet voldoen of dat er naar elkaar gekeken wordt. Top!

Cathelijn Brouwers, 3 maart 2019

Een goede uitleg van de verschillende houdingen, rustig gesproken en de openingsmeditatie met de zee, de golven en schelpjes werkten bij mij heel erg goed. Gewoon fijn!

Ellen Maasen - van Hest, 15 februari 2019

De proefles bij Coert was uitermate prettig en heb het als zeer rustig en ontspannen ervaren. Met duidelijke aanwijzingen voor mij als beginner. Wat mij het meeste heeft geraakt is dat ik geen druk heb ervaren in het ‘goed’ moeten doen van de verschillende houdingen. In mijn eigen tempo, zonder vergelijk de oefeningen op mijn eigen manier kunnen doen. En dat eigenlijk wel heel erg oké.

Judith Hopster, 28 februari 2019

Lekker ontspannend en in de begeleiding naar de verschillende houdingen ‘niet te veel’ en niet te weinig’ gepraat. Precies goed en voelde mij heerlijk ontspannen na afloop. Ik kom zeker terug.

Marco Groen, 28 februari 2019

Coert heeft een fijne warme stem, is rustig en duidelijk in zijn uitleg en weet een ontspannen sfeer (met geurkaarsen en muziek) neer te zetten. Bijzonder attent na afloop door thee en worteltaart te serveren. Ik zou het zeker aanraden en ervaar nu al verschil in mijn lichaam.

Liesbeth Bouwman, 3 maart 2019

Naast het feit dat er een fijne sfeer heerste tijdens mijn proefles, is het gevoel mijn eigen lichaam weer te hervinden mij het meest bijgebleven. Met één woord heerlijk en de tijd vloog om.

Ellen de Boode, 28 februari 2019

Aan het eind van de proefles bindweefsel yoga viel ik bijna in slaap. Zo ontspannen en relaxed heb ik mij lang niet gevoeld.
Dus ja ik ga zeker terugkomen.

Janita de Meij, 28 februari 2019

Heb een proefles bij Coert mogen ervaren en na een warm welkom, voelde ik mij al snel op mijn gemak. Coert weet een veilige sfeer te creëren, waardoor ik meer in staat was te ontspannen en de verschillende houdingen te voelen. Ik ga zeker terugkomen.

Henk Lammers, 3 maart 2019

Coert is heel relaxt in zijn manier van doen en heeft een fijne stem, waardoor ik de proefles als zeer ontspannen heb ervaren.

Chris de Geus, 3 maart 2019

Ik heb begin maart bij Coert een proefles Bindweefsel yoga gevolgd en na een rustige uitleg wat we gingen doen, weet Coert een prettige rustgevende sfeer te creëren. Gaf goede aanwijzingen om in- en uit de verschillende houdingen te komen.

Renéé Faassen, 3 maart 2019

De proefles die ik bij Coert heb bijgewoond was een mooie ervaring. Coert nam voldoende tijd, is duidelijk in zijn uitleg weet een fijne sfeer te creëren. De kaarsen, de muziek maken het geheel af. Dank je wel Coert

Johan Nijenhuis, 15 februari 2019