Afspraak plannen

Integrale Holistische Massage

Je lichaam is als een spiegel van jezelf. Het past zich aan, beweegt mee en draagt je gehele levensverhaal in zich en geeft het lichaam vorm.

Integrale Holistische Massage

Een integrale holistische massage is een pad naar je werkelijke JIJ en werken wij samen aan je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Lees meer …

Mannencirkel Arnhem

Vanaf 4 oktober ’22 start ik in Arnhem met een mannencirkel, waarbij we met een aantal mannen samen komen om te delen, naar elkaar te luisteren en te voelen

Mannencirkel Arnhem

Omdat jij niet de enige bent die tegen bepaalde thema’s aanloopt, je niet meer stoerder hoeft voor te doen als dat je je voelt.  Ben je benieuwd geworden, maak dan een gratis kennismakingsgesprek en vertel ik je er graag meer over.

Lees meer …

Leer Therapie

Ben je student bij Positive Touch? Dan ben je van harte welkom voor leer-therapie. Hierin ervaar je zelf het effect en de uitgebreide mogelijkheden van integraal holistische massages.

Via Leer Therapie

krijg je een kijkje in de keuken van een massagepraktijk en biedt het je de mogelijkheid om je eigen proces of zaken die je lastig vindt te onderzoeken buiten de school om.

Lees Meer …

Blogs, verhalen en meer

Ben je benieuwd naar achtergrond informatie over de laatste inzichten omtrent ontwikkelingstrauma, persoonlijke verhalen etc., dan vindt je hier binnenkort de laatste info.

Blogs, verhalen en meer

Lees Meer …
Yoga lessen (beveiligd)2019-03-08T12:55:18+00:00
Ga naar de bovenkant