Integrale Holistische Massage

Je lichaam is als een spiegel van jezelf. Het past zich aan, beweegt mee en draagt je gehele levensverhaal in zich en geeft het lichaam vorm.

Integrale Holistische Massage

Een integrale holistische massage is de weg openen naar je werkelijke JIJ en werken wij samen aan je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Reactie client: Na de eerste kennismaking voelde ik mij snel op mijn gemak bij Zensing. Coert weet op een respectvolle, ontspannen manier, serieus maar ook met humor, de vinger op de zere plek te leggen. (Fysiek tijdens de massages en mentaal tijdens de gesprekken). Coert creëert een prettige, veilige omgeving waarin ruimte is; alles mag en kan er zijn. Het geeft me elke keer weer lucht, inzichten en stof tot nadenken. Bijzonder!

Mannencirkel Arnhem

In ’23 ben ik in Arnhem gestart met een mannencirkel, waarbij we met een vast aantal mannen (max 12) regelmatig samen komen om vrijuit te spreken waar jij als man voor staat, denkt, voelt en naar verlangt.

Mannencirkel Arnhem

Omdat jij niet de enige bent die tegen bepaalde thema’s zoals scheiding, burn-out, verlies, puberende kinderen of een faillissement aanloopt en antwoorden zoekt op bepaalde levensvragen. Vanuit saamhorigheid, gelijkwaardigheid en betrokkenheid ben je niet meer elkaars concurrenten, maar ontstaan vriendschappen voor het leven. Ben je benieuwd geworden, maak dan een gratis kennismakingsgesprek dan vertel ik je er graag meer over. Op dit moment zitten we vol, maar kun je je altijd op een wachtlijst laten zetten.

Ga naar de bovenkant