Welkom op mijn website van massagepraktijk voor Integrale Massage Zensing.

Iedereen kent wel een aantal mensen die met veel plezier yoga beoefenen en aangeven dat zij er veel baat bij hebben en dat het dus goed voor je is. Maar wat is dat dan? Wat doet Yoga nu precies?

Als ik mijn eigen ervaringen hierin deel, dan heeft het mij mijn gevoel in mijn lichaam terug gegeven. Ik zat voortdurend in mijn hoofd en verloor het contact met mijn lichaam en met mijn gevoel. Wist eigenlijk niet goed wie ik was en waar ik voor stond. Ging maar door op wilskracht in plaats van mijn eigen kracht. Na verschillende yoga stromingen te hebben geprobeerd, werd ik direct geraakt door de beoefening van Yin Yoga. Het bracht mij dichter bij mijzelf en heeft mij opnieuw mijn eigen lichaam doen ervaren. Ik was weer in staat om te voelen wat het nodig had qua voeding, beweging, rust en innerlijke aandacht. Niet omdat iemand dit tegen mij zegt, maar vanuit mijzelf. Intrinsiek.

Dit wil ik graag met een ieder die ervoor open staat delen middels Yin Yoga en Adembewustzijns en Mindfull lessen in de omgeving Arnhem en Nijmegen.

Ook kunt u bij mij terecht voor (in-house) bedrijfsyoga met specifiek de focus op het voorkomen van nek-, rug en schouder-klachten.

Wilt u weten wat dit kan betekenen voor uw organisatie en het algemeen welbevinden van uw medewerkers en het ziekteverzuim percentage?
Neem dan gerust contact met mij op via 06-4270 5890 of via het contactformulier.

Wilt u weten wat andere zeggen over Yoga Studio Zensing?